Anton Nijssen

Bloem- bloembollenhandel Export en Kwekerij

Keukenhof Sluit Zeer Succesvol Seizoen Af

Keukenhof Sluit Zeer Succesvol Seizoen!

De 63ste editie van Keukenhof is uitgegroeid tot een zeer succesvol seizoen. In totaal bezochten 875.000 gasten uit de hele wereld het Nederlandse voorjaarspark. Ruim 80% procent van de bezoekers is afkomstig uit het buitenland. Er kwamen opmerkelijk veel Duitsers, Britten, Amerikanen en Aziaten.

Het hoge aandeel buitenlands bezoek kwam vooral met touringcars. Het is al tien jaar niet meer voorgekomen dat het touringcaraantal boven de 10.000 is uitgekomen. De meeste touringcars komen uit de UK en uit Duitsland.

Keukenhof kijkt tevreden terug op een zeer succesvol seizoen, ondanks de lage voorjaarstemperatuur. Het park heeft tot op de slotdag prachtig in bloei gestaan.

Tevreden stemmend waren ook de positieve opmerkingen over de manier, waarop dat thema is ingevuld. Keukenhof ontving vooral ook veel Polen die in Nederland werkzaam zijn. Vanzelfsprekend trok het immense bloemenmozaïek van Chopin veel aandacht en gaven de Chopin concertavonden van Wibi Soerjadi een bijzondere dimensie aan het thema.

Keukenhof 2013 is voor het publiek geopend vanaf 21 maart tot en met 20 mei. Het thema wordt Verenigd Koninkrijk. Voor de export van de Nederlandse snijbloemen en bollen is het Verenigd Koninkrijk een belangrijke markt. Bovendien is het Verenigd Koninkrijk een heel grote toeristische markt. Dit seizoen is ca. 8% van het bezoekersaantal afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk.

In 2012 zal het park nog drie dagen open zijn tijdens de Nationale Bloembollenmarkt van 19 t/m 21 oktober.

Voor meer informatie over Keukenhof gaat u naar:
Klik op deze link om naar de website van Keukenhof te gaan

antonnijssen, bloemen, bloembollen, bloembollenhandel, bloembollenkwekerij, bloembollenexport, Bollenhandel, Tulp Monte Carlo

Copyright© 2023 Anton Nijssen All Rights Reserved.