Anton Nijssen

Bloem- bloembollenhandel Export en Kwekerij

Disclaimer

DISCLAMER

Wanneer u deze website raadpleegt, gaat u ermee akkoord dat u niet enkel vertrouwt op de informatie die hier verstrekt wordt.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, op welke wijze dan ook ontstaan, als gevolg van de inhoud of het gebruik van deze website. Dit geldt tevens voor alle interne of externe linken waarnaar wordt (door-)verwezen.

Wij doen er alles aan om het probleem van virussen te vermijden, toch we kunnen niet garanderen dat de nieuwsbrief of eventuele download bestanden die u aangeboden kunnen worden als bezoeker van deze site, vrij zijn van wormen, virussen, trojan horses en of andere besmettelijke codes. Bezoekers zijn zich hierbij bewust dat zij dit doen geheel op eigen risico. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, ontstaan uit deze virussen of andere besmettelijke codes.

Terug Naar Home Page

antonnijssen, bloemen, bloembollen, bloembollenhandel, bloembollenkwekerij, bloembollenexport, Bollenhandel, Tulp Monte Carlo

Copyright© 2023 Anton Nijssen All Rights Reserved.